Activitats

<< TORNAR AL LLISTAT DE NOTÍCIES

Reobertura de la Casa Batlló

casa-batllo-experience

18.06.2021

Des del passat divendres 14 de Maig les portes de la Casa Batlló tornen a estar obertes, oferint un ampli programa d'activitats.

Aquesta reobertura va acompanyada d'un nou projecte museològic, denominat "10D Experience" que va un pas més enllà en la narrativa del valor universal excepcional d'aquesta obra d'Antoni Gaudí i que és el resultat de sis anys de treball.

Si la restauració de la Casa Batlló duta a terme entre 2018 i 2019 va representar un abans i un després, aquesta era només una petita part d'un projecte més ampli que per fi veu la llum per a tots els públics. Dues noves sales immersives, instal·lacions tecnològiques i dispositius intel·ligents, talents contemporanis que s'inspiren en l'obra de Gaudí per fer les seves creacions visuals i sonores amb una narrativa inspiradora i emocionant. L'imaginari de Gaudí i la història d'aquesta obra arquitectònica cobren vida al voltant de l'espectador: a la vista, al tacte, a l'oïda i a l'olfacte. La nova experiència permet submergir-se en la ment de Gaudí mentre creava la seva obra mestra.

La reobertura està acompanyada d'un ampli programa d'activitats:
https://experience.casabatllo.es/artistas-invitados

Casa Batlló posa en marxa, també, un nou projecte d'atenció al visitant, en el qual es té en compte l'accessibilitat física i cognitiva i l'atenció a la diversitat.
https://www.casabatllo.es/equipo-atencion-visitante/

Ús de cookies. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament, així com per obtenir estadístiques anònimes d'ús de la web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí .

Tancar