Activitats

<< TORNAR AL LLISTAT DE NOTÍCIES

El Consell Gaudí presenta un vídeo musical als actes de celebració de la culminació de la Torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família.

gaudi

03.12.2021

El Consell Gaudí participa dels actes de celebració de la culminació de la Torre, amb un vídeo que recorre les obres de l'arquitecte des de diferents perspectives, acompanyada per la interpretació de diferents músics del Llibre Vermell de Montserrat (S. XIV), Los set gotxs. Gaudí era coneixedor del Llibre Vermell i un fervent creient i devot de la Verge Maria.

El Consell Gaudí participa dels actes de celebració de la culminació de la Torre, amb un vídeo que recorre les obres de l'arquitecte des de diferents perspectives, acompanyada per la interpretació de diferents músics del Llibre Vermell de Montserrat (S. XIV), Los set gotxs. Gaudí era coneixedor del Llibre Vermell i un fervent creient i devot de la Verge Maria.

El vídeo fa un recorregut per tretze de les obres de Gaudí a les diverses poblacions: Mataró, Santa Coloma de Cervelló i Montserrat, i principalment a Barcelona. La melodia de Los set gotxs és interpretada per vint-i-un músics barrejant instruments d'època medieval i d'època moderna, que contribueixen d'aquesta manera a recuperar el patrimoni musical català.

La llum s'afegeix a la música i al recorregut visual del vídeo, com a element destacat i prioritari també a l'obra de Gaudí, i fa referència a l'estel lluminós que corona la Torre.

Amb aquesta participació dels diferents gestors de l'obra de l'artista, queda palès el treball conjunt i coordinat per preservar el seu llegat, i promoure la seva figura.

L'acte inaugural mostrarà la primera torre a coronar-se del conjunt de torres centrals que tindrà la basílica i una de les més importants i emblemàtiques del monument. La inauguració tindrà lloc el dimecres 8 de desembre, dia de la Immaculada Concepció, i estarà seguida per un ampli programa d'activitats en el qual participaran diferents entitats culturals i populars.

Ús de cookies. Utilitzem cookies pròpies i de tercers per al seu funcionament, així com per obtenir estadístiques anònimes d'ús de la web. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Podeu canviar la configuració o obtenir més informació aquí .

Tancar